Найчастіші питання / відповіді...
 

Наказ Мінсоцполітики №1022 вiд 21 жовтня 2015 року Про затвердження прикладів обчислення середньої заробітної плати (доходу) за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування

Теми: Лікарняні (Больничные), Розрахунок лікарняних (Расчет больничных), Середньоденна зарплатаДопомога по вагітності та пологах (Пособие по беременности и родам).

Відповідно до абзацу другого пункту 34 Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001 року N 1266 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2015 року N 439), наказую:

Затвердити приклади обчислення середньої заробітної плати (доходу) за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, що додаються.

Міністр П. Розенко

Додатково: ? Питання що часто ставляться про лікарняні та декретні

ЗАТВЕРДЖЕНО:

Наказ Міністерства соціальної політики України 21 жовтня 2015 року N 1022

ПРИКЛАДИ
обчислення середньої заробітної плати (доходу) за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування


I. Для розрахунку виплат за страхуванням на випадок безробіття 


II. Для розрахунку виплат за страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності


III. Для розрахунку виплат для призначення допомоги по вагітності та пологах, допомоги по тимчасовій непрацездатності, а також оплати перших п'яти днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця:


Приклади 1-3, Приклад 4, Приклад 5, Приклад 6, Приклад 7, Приклад 8, Приклад 9

↓ Скачайте безкоштовні довідники ↓

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Найчастіші питання...

© 2024 Бухоблік - buhoblik.org.ua